UŞI DE INTERIOR DIN LEMN STRATIFICATUşile din lemn pentru interior sunt construite din profil stratificat cu secţiunea de 40 x 110, etanşarea realizându-se prin garnitură cu grad mare de rezistenţă la uzură şi îmbătrânire. Îmbinarea între traverse şi montanţi este realizată prin cepuire dublă, ceea ce conferă o rezistenţă maximă uşii. Executăm la comandă uşi interioare din lemn stratificat în diferite modele cu ramă şi tăblie, vopsite sau lazur transparent, păstrând naturaleţea lemnului.
Uşile de interior sunt echipate cu feronerie reglabilă, mâner şi cheder de etanşare. Pot fi livrate pe toc simplu sau cu căptuşeală şi pervaz. Finisajul uşilor îl puteţi alege în funcţie de amenajarea interioară a căminului dumneavoastră. Putem să executăm oricare dintre modelele prezentate sau cele aduse de dumneavoastră indiferent de formă sau stil.
Materialul lemnos este uscat cu umiditatea relativă de 8-10 % dublu stratificat din esenţe de răşinoase, tei, meranti sau stejar fără defecte. Uşile dumneavoastră pot fi executate cu ramă şi tăblie sau geam. Stilul uşilor depinde în mare măsură de culoarea pe care o au.

Aspectul natural al tâmplăriei este conferit de un finisaj transparent cu baiţ pe bază de apă, în nuanţele oferite de firma producătoare conform paletarului sau de un lac de interior pe bază de apă. Acoperirea texturii lemnului se obţine printr-un finisaj lucios, semilucios, mat sau semimat, firma producătoare de vopsele oferindu-ne o gamă largă de culori şi nuanţe dispuse în trei straturi. În cazul oricărei finisări lemnul este tratat antiseptic.

UŞI DE INTERIOR - galerie foto