UŞI DE EXTERIOR
din stejar sau molidUşile din lemn pentru exterior sunt realizate din profil de lemn stratificat de stejar sau molid, cu secţiunea de 68*115, cu dublă traversă inferioară, etanşarea perfectă făcându-se prin intermediul chederului dublu şi al feroneriei germane ROTO DOORSAFE, cu sistemul de închidere în cinci puncte şi yală cilindru cu trei chei.
Îmbinarea între traverse şi montanţi este realizată prin cep dublu propriu şi scobitură, ceea ce conferă o rezistenţă maximă uşii şi tocului. Pragul folosit la uşile de exterior este din Aluminiu pentru o mai bună rezistenţă în timp şi la trafic intens.
Din anul 2015, o dată cu achiziţionarea CNC-ului putem fabrica tâmplărie exterioară în diferite grosimi 68/78/92 mm, ultimele 2 echipându-le cu sticlă tripan.

Dotări standard pentru uşile de exterior:

  • esenţă de lemn: molid, stejar
  • finisaj: impregnant pe bază de apă, diverse culori conform paletarului, grund pe bază de apă şi lacul final tot pe bază de apă, care asigură produsului protecţie maximă la factorii externi (intemperii, UV)
  • geam: pachetul de geam termopan folosit este 4*16*4 cu sticlă de cea mai bună calitate, putând fi realizat în diverse forme şi mărimi.

UŞI DE EXTERIOR - galerie foto