Uşi de interior din lemn

UŞI INTERIOAREUsile de interior sunt construite din profil stratificat cu sectiunea de 40 x 110, etansarea realizandu-se prin garnitura cu grad mare de rezistenta la uzura si imbatranire. Imbinarea intre traverse si montanti este realizata prin cepuire dubla, ceea ce confera o rezistenta maxima usii. Executam la comanda usi interioare din lemn stratificat in diferite modele cu rama si tablie, vopsite sau lazur transparent, pastrând naturaletea lemnului.
Usile interioare sunt echipate cu feronerie reglabila, mâner si cheder de etansare. Pot fi livrate pe toc simplu sau cu captuseala si pervaz. Finisajul usilor il puteti alege în fuctie de amenajarea interioara a caminului dumneavoastra. Putem sã executãm oricare dintre modelele prezentate, sau cele aduse de dumneavoastra indiferent de forma sau stil.
Materialul lemnos este uscat cu umiditatea relativa de 8-10 % dublu stratificat din esente de rãsinoase, tei, meranti sau stejar fãrã defecte. Usile dumneavoastra pot fi executate cu ramã si tãblie sau geam. Stilul usilor depinde în mare mãsurã de culoarea pe care o au.

Aspectul natural al tâmplariei este conferit de un finisaj transparent cu bait pe baza de apa, în nuantele oferite de firma producatoare conform paletarului, sau de un lac de interior pe baza de apa. Acoperirea texturii lemnului se obtine printr-un finisaj lucios, semilucios, mat sau semimat, firma producatoare de vopsele oferindu-ne o gama largã de culori si nuante dispuse in trei straturi. În cazul oricarei finisãri lemnul este tratat antiseptic.

UŞI DE INTERIOR - galerie foto