Uşi de exterior din lemn

UŞI DE EXTERIOR
din stejar sau molidUsile exterioare sunt realizate din profil de lemn stratificat de stejar sau molid, cu sectiunea de 68*115, cu dubla traversa inferioara, etansarea perfecta facandu-se prin intermediul chederului dublu, si al feroneriei germane ROTO DORSAFE, cu sistemul de inchidere in cinci puncte si yala cilindru cu trei chei.
Imbinarea intre traverse si montanti este realizata prin cep dublu propriu si scobitura ceea ce confera o rezistenta maxima usii si tocului.Pragul folosit la usile de exterior este din Al pentru o mai buna rezistenta in timp si la trafic intens.
Din anul 2015 o data cu achizitionarea CNC-ului putem fabrica tamplarie exterioara in diferite grosimi 68 / 78 / 92 mm,ultimele 2 echipandule cu sticla tripan

Dotari standard pentru usile de exterior:

  • esenta de lemn: molid ,stejar
  • finisaj: impregnant pe baza de apa, diverse culori, conform paletarului, grund pe baza de apa si lacul final tot pe baza de apa, care asigura produsului protectie maxima la factorii externi(intemperii,UV) .
  • Geam: pachetul de geam termopan folosit este 4*16*4 cu sticla de cea mai buna calitate, putand fi realizat in diverse forme si marimi.

UŞI DE EXTERIOR - galerie foto